Saturday, 3 March 2012

HEY GUYS pejam celik pejam celik dah bulan 3 lepas tu exam plak hadoii yaaaii pening2 but sepanjang bulan 1 hinggalah bulan 3 ni dah bnyak bnde yg dah berlaku haha bulan 2 haritu pergi camping 


hahahha ni lah muke muke blur budak yg p cmping ni heheh agak seronok jugak sebab kali pertama pergi bercuti dengan kawan kawan so feel dia lain sikit hahahaha

haaaa ni plak gamba sebelum menunggu kecukupan masa untuk ke monkey beach haha seperti yang tertera di gambar ini ayub tercenggang apabila dikalah kan oleh den haha
dan..selpas itu kami bertolak dan bla bla penutupnye we had fun there  

so habis sudah camping ak terlibt plak dengan anugerah dekan alhamdulilah 
tetapii tak dapat terima hadiah anugerah dekan tu sebb terlibat jadi mc 

tadaaaa.. haha nmpak seronok tu..sempat lah bergambar sebentar dengan plajar anugerah dekan yang lain dan yang sebelah itu adalah achik budak klas ak pointer dye tinggi daripade ak haaaishh sudah hati tol haha takpe sem ni cube dapat lagi baik dari seblumnya insyallah

hmmmm dan yang terakhir sekli haaa selepas pergi ke karnival enterepeneur tadi belilah headphones haha punyalah jakun terus tangkp gmbar  haha 


so inilah dia gambar ini telah diedit dengan mengunakan adobee photoshop cs5 
hehe dan sekian sajalah blogging ini akan ditutup dengan ucapan assalamualaikum pieece ^_^

No comments:

Post a Comment

Blogroll